{stash:cf_bg_hero_image}{/stash:cf_bg_hero_image}

BG+E Offices

Perth, WA
BG+E

Show Description

An abandoned 1930s warehouse at 484 Murray Street, Perth, has been adaptively redeveloped to provide a cost-effective, dynamic office for consulting engineers BG+E. The 1200m² office was achieved without alteration to the existing shell and structure, with a second tenancy being created to lease separately until required for future expansion.

All elements inserted within the building's volume are expressed as new or foreign, creating a stark contrast between the new use and the building's history as a home to street kids. Graffiti and murals have been retained, a transparent glass bridge spans the upper floor void over reception, and two new timber staircases create fluidity between levels. The mezzanine floor has a balustrade of black netting, maintaining the open office plan and providing a visual connection between staff members.


BG+E Offices

Back to Commercial Offices projects